Reglament

1. Places limitades a 500 persones seguint estricte ordre d’inscripció.

2. Recollida de la Targeta de Control i Obsequi:

Cal dur la documentació (DNI,NIE,Carnet Conduir) per recollir la targeta de control i obsequi.

En cas que no s’identifiqui la persona no podrà participar a la caminada; tampoc es retornarà l’import de la inscripció en aquest cas.

3. L’obertura de les inscripcions serà el dia 21 març 2017

Les inscripcions romandran obertes fins el dia 19 de Maig del 2017  a les 23:59 h.

El preu serà de 15€ per l’adult i de 12€ per als menors de 16 anys.

La inscripció donarà dret al obsequi, als avituallaments de la marxa i al dinar popular.

L’organització es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la caminada, tot i així tindran un recàrrec de 5€, i sempre i quan no s’hagi arribat al màxim d’inscrits.

També quedaran tancades les inscripcions en arribar a un total de 500 inscrits.

En cap cas es retornaran els diners de les inscripcions ja realitzades, no obstant amb comprovant d´inscripcció o D.N.I del participant, li podrà recollir l´obsequi a un company (Només obsequi no targeta de control).

4. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de personal de l´organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

5. Llençar deixalles fora dels llocs designats abans i després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de sanció.

6. En cas de condicions meteorològiques severes (pluja intensa, vents huracanats, riuades…) l’organització es reserva el dret de variar el recorregut o fins i tot suspendre la marxa si la integritat dels participants corre perill.

7. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la marxa pugui ocasionar als inscrits.

Tot i així la organització disposarà d’una ambulància pel dia de la marxa i s’ha contractat una assegurança per cobrir l’esdeveniment.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident que hagin observat.

8. La marxa es dur a terme pel Parc Natural de Collserola, i com a parc protegit és obligatori seguir el recorregut marcat per la organització per tal de no destorbar els animals que hi conviuen, així com per preservar l’estat dels camins.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.